Miki Regnskap

Årsregnskap

Årsregnskap

Et årsregnskap er en totalsamling av firmaets økonomiske opplysninger. Dette er en omfattende prosess, selv for den som har orden og struktur på regnskapet.

Lover og regler knyttet til årsregnskap

Et vellykket årsoppgjør krever dermed kunnskap om skatte- og regnskapsregler, og for å gjøre det hele enda mer komplisert, så endres disse reglene til stadighet. Dette er noe som gjør det vanskelig for mange små og mellomstore bedrifter å få til et optimalt årsregnskap på egen hånd.

Er dette noe du kjenner deg igjen i? Om svaret er “ja”, står vi i Miki Regnskap står klare til å bistå deg og din bedrift med utføring av årsregnskap.

Et godt årsregnskap krever tid og ressurser

Et årsregnskap gir også en status over bedriftens økonomiske situasjon. Årsregnskapet er et viktig redskap med tanke på strategiske beslutninger for bedriften, og spesielt i små og mellomstore bedrifter kan man frigjøre viktige ressurser dersom man ikke lager årsregnskap på egenhånd.

“Tid er penger” lyder det kjente ordtaket, og det er ingen tvil om at frigjøring av ressurser og ansattes tid til viktigere og mer lønnsomme arbeidsoppgaver, er et smart trekk.

Årsregnskap for bedrifter i hele Vestfold

Miki Regnskap har solid erfaring med årsregnskap, og er et effektivt alternativ for utføring av din bedrifts regnskap. I tillegg holder vi oss kontinuerlig oppdatert om lover og forskrifter relatert til årsoppgjøret, gjennom kurs og intern opplæring.

Ønsker du å få utført årsregnskapet av en regnskapsbedrift som er oppdatert på de nyeste lovene og forskriftene?

Ta kontakt med oss for mer informasjon om årsregnskap.