Miki Regnskap

Fakturering

Ekstern eller intern fakturering?

Fakturering består av to ytterpunkter. Det ene ytterpunktet er at en ekstern leverandør foretar all fakturering. Det andre ytterpunktet er at bedriften selv både fakturerer og driver inkasso på sine fordringer. Det er viktig at du finner fram til den løsningen som passer best for din bedrift.

For bedrifter uten egen faktura- eller økonomiavdeling, vil det smarteste og beste valget være å sette bort denne tjenesten til en ekstern tilbyder av faktureringstjenester. Dette er smart og tidsbesparende tjeneste å sette bort, da den som fakturerer har nødt til å lære seg, og forholde seg til, bokføringsloven, i tillegg til de strenge kravene til en fakturas oppsett og innhold.

Bred erfaring med fakturering

Hos Miki Regnskap kan vi hjelpe med fakturering og andre regnskapstjenester etter behov, og vi har siden 2002 hjulpet kunder i Sandefjord, Tønsberg, Larvik og Vestfold med regnskapstjenester.

Vi har bred erfaring med regnskapstjenester for de aller fleste bransjene, og våre kunder strekker seg fra eiendom til barnehager. Fakturering er like forretningskritisk for alle bedrifter.

Ønsker du å sette bort faktureringen til en ekstern leverandør med solid erfaring innen regnskaps- og faktureringstjenester? Vi har lang erfaring med dette, og hjelper deg gjerne.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om fakturering.