Miki Regnskap

Scanning av bilag

Vi tilbyr scanning av bilag for at du og din bedrift skal kunne holde kontroll på viktige dokumenter, bilag og kvitteringer. Kontroll på bilagene gjør at du ikke risikerer å miste viktige papirer, og du slipper å ha dokumenter og bilag som flyter rundt. Alt er lagret i skyen, og du slipper å bekymre deg for at ting skal gå tapt. Du har tilgang til bilagene hvor som helst, og når som helst.

Bilagsbehandlingen blir enklere om den gjøres med vårt regnskapssystem. De aller fleste bedrifter vil spare både tid og penger på bilagsføring ved å la oss gjøre jobben. Vi har regnskapssystemet som bedriftene trenger.

Under viser vi noen av de andre regnskapstjenestene vi tilbyr:

Miki Regnskap tilbyr ordinær regnskapsførsel, utfakturering samt kundeoppfølging, komplett årsregnskap og ligningspapirer, for de fleste selskapsformer, lønnsarbeid og etablering. Vi kan hjelpe deg med ditt regnskap fra A tilÅ.

Vi holder til i Sandefjord, men tar oppdrag over hele Norge. De fleste av våre kunder i dag befinner seg i Vestfold, da i hovedsak Larvik, Sandefjord, Tønsberg og Horten.

Har du spørsmål om regnskapsførsel for din bedrift, ikke nøl med å ta kontakt med oss i Miki Regnskap AS.