Miki Regnskap

Årsregnskap

Innsending av årsregnskap

Et årsregnskap, er en totalsamling av firmaets økonomiske opplysninger. Dette er en omfattende prosess, selv for den som har orden og struktur på regnskapet.

Lover og regler

Et vellykket årsoppgjør krever kunnskap om skatte- og regnskapsregler, disse reglene endres til stadighet, derfor er det viktig å holde seg oppdatert. Fordi regler og lover stadig endres og oppdateres, er det vanskelig for mange små og mellomstore bedrifter, å få til et optimalt årsregnskap på egen hånd.

Er dette noe du kjenner deg igjen i? Om svaret er “ja”, står vi i Miki Regnskap klare til å bistå din bedrift, med utføring av årsregnskap.

Et godt årsregnskap krever tid og ressurser

Et årsoppgjør, gir en status over bedriftens økonomiske situasjon. Årsregnskapet er et viktig redskap, med tanke på strategiske beslutninger for bedriften. Spesielt i små og mellomstore bedrifter kan man frigjøre viktige ressurser, dersom man ikke utarbeider årsregnskap på egenhånd.

Flere bedrifter utarbeider årsoppgjør internt i bedriften, selv om man nødvendigvis ikke har egnet kompetanse. Man binder da opp ansatte, som kunne vært mer effektive med andre oppgaver. La Miki Regnskap bistå din bedrift med det vi er best på, da får din bedrift mer tid til å gjør de oppgaver dere er best på!

Andre tjenester: Regnskapsføring  Fakturering  Ligningspapirer  Budsjettering  Lønnskjøring  Bedriftsetablering  Bilag  Scanning av bilag  Økonomisk rådgivning

Årsoppgjør for bedrifter i hele Vestfold

Miki Regnskap har solid erfaring med årsregnskap, og er et effektivt alternativ for utføring av din bedrifts regnskap. Vi holder oss kontinuerlig oppdatert om lover og forskrifter relatert til årsoppgjøret, gjennom kurs og intern opplæring. Bistår bedrifter og selskaper i hele Vestfold med årsoppgjør. Det inkludert Sandefjord, Larvik, Horten, Svelvik, Sande, Holmestrand, Re, Færder, Tønsberg og Stokke.

Ønsker du å få utført årsregnskapet, av et regnskapsbyrå som er oppdatert på de nyeste lovene og forskriftene? Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Gå til:  Hjem  Regnskapstjenester  Lenker  Om oss  Ledig stilling  Kontakt