Miki Regnskap

Bilagsbehandling

Behandling av bilag

Trenger du hjelp til behandling av bilag? Miki Regnskap AS tilbyr produkter og tjenester, som gjør hverdagen rundt bilagsbehandling enklere for små og mellomstore bedrifter. Vi hjelper til med å etablere gode rutiner, som gjør at bilag behandling blir enklere for din bedrift.

Bilagsbehandling blir enklere om den gjøres med vårt regnskapssystem. De aller fleste små og mellomstore bedrifter vil spare både tid og penger på bilagsføring ved å la oss stå for regnskapsføring. Vi har regnskapssystemet som bedriftene trenger. La Miki Regnskap bistå din bedrift med det vi er best på, da får din bedrift mer tid til å gjør de oppgaver dere er best på!

Kontakt Miki Regnskap AS for mer informasjon om scanning og behandling av bilag.

Andre tjenester: Regnskapsføring  Fakturering  Årsoppgjør Ligningspapirer  Budsjettering  Lønnskjøring  Bedriftsetablering  Scanning av bilag  Økonomisk rådgivning

Bilagsbehandling – unngå tungvinte rutiner

Det er mange norske bedrifter, som i dag arbeider etter tungvinte regnskapsrutiner når det gjelder bilagsføring. De fleste har ikke økonomi eller vilje til å investere i regnskapsføring, og sliter når volumene øker.

Bilagsbehandling fra Miki Regnskap AS, tilfredsstiller alle lovpålagte formelle krav i henhold til gjeldene økonomiske lover og regler. Ta gjerne kontakt, hvis du ønsker en uforpliktende samtale om regnskapstjenestene vi tilbyr. Unngå tungvinte rutiner, ta kontakt med oss i Miki Regnskap AS for mer informasjon rundt håndtering og behandling av bilag.

Bistår bedrifter i hele Vestfold

Miki Regnskap AS hjelper bedrifter og enkeltpersonsforetak med regnskapsføring og økonomisk rådgivning. Vi er et lokal forankret regnskapsbyrå Sandefjord, som tilbyr regnskapstjenester til bedrifter og selskaper i hele Vestfold. Det inkluderer Horten, Tønsberg, Stokke, Re, Færder, Sande, Holmdestrand og Larvik.

Ønsker du hjelp med behandling av bilag, av et regnskapsfirma som er oppdatert på de nyeste lovene og forskriftene? Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Gå til:  Hjem  Regnskapstjenester  Lenker  Om oss  Ledig stilling  Kontakt