Miki Regnskap

Budsjettering for bedrifter

Miki Regnskap AS utfører budsjettering for alle type bedrifter, selskaper og enkeltpersonsforetak i Vestfold. Et budsjett er en plan over din bedrifts økonomiske forventninger, og er et viktig styringsverktøy for overordnede driften. Ved å sette bort jobben med budsjettering får du tid til å jobbe med det du er best på, samtidig som vi tar vare på din bedrifts økonomi på en trygg, sikker og ryddig måte.

Vi hjelper deg med å sette opp et realistisk budsjett for fremtiden, og på den måten kan vi forutse i hvilken retning bedriften er på vei. Langsiktighet er viktig, for god bedriftsøkonomisk styring.

Andre tjenester: Regnskapsføring  Fakturering  Årsoppgjør Ligningspapirer  Behandling av bilag  Lønnskjøring  Bedriftsetablering  Scanning av bilag  Økonomisk rådgivning

Regnskapstjenester for bedrifter i Vestfold

Miki Regnskap AS regnskapsbyrå har drevet med regnskapsførsel, behandling av bilag, lønnskjøring, utfakturering, oppsett av budsjett, årsregnskap og likningspapirer siden 2002. Vi holder til på bryggen i Sandefjord, men betjener bedrifter, selskaper og enkeltpersonsforetak over hele Vestfold. Det inkluderer Sande, Stokke, Re, Larvik, Færder, Holmestrand, Tønsberg og Horten.

Ta gjerne kontakt med oss, om du er på utkikk etter en regnskapsfører med lang fartstid og godt omdømme. Vi hjelper deg med alt innen budsjettering og regnskapsføring! 

Gå til:  Hjem  Regnskapstjenester  Lenker  Om oss  Ledig stilling  Kontakt