Miki Regnskap

Fakturering

Ekstern eller intern fakturering?

Fakturering består av to ytterpunkter. Det ene ytterpunktet er at et eksternt regnskapsbyrå foretar all fakturering. Det andre ytterpunktet er at bedriften selv både fakturerer, og driver inkasso på sine fordringer. Det er viktig at du finner fram til den løsningen, som passer best for din bedrift.

For bedrifter uten egen faktura- eller økonomiavdeling, vil det smarteste og beste valget være å sette bort denne tjenesten, til en ekstern tilbyder av faktureringstjenester. Det er smart og tidsbesparende å sette bort fakturatjenester. Dette fordi at den som fakturerer har nødt til å lære seg bokføringsloven, i tillegg til de strenge kravene til faktura oppsett og innhold. La Miki Regnskap bistå din bedrift med det vi er best på, da får dere mer tid til å gjør de oppgaver dere er best på!

Andre tjenester: Regnskapsføring  Årsoppgjør  Ligningspapirer  Behandling av bilag  Lønnskjøring  Bedriftsetablering  Scanning av bilag  Økonomisk rådgivning  Budsjettering

Bred erfaring med faktura arbeid

Hos Miki Regnskap kan vi hjelpe med fakturering og andre regnskapstjenester etter behov. Vi har siden 2002 hjulpet kunder i Sandefjord, Tønsberg, Larvik og Vestfold med regnskapstjenester. Vi har bred erfaring med regnskapstjenester for de aller fleste bransjer, og våre kunder er alt fra eiendomsfirma til barnehager. Fakturering er like viktig og forretningskritisk, for alle bedrifter.

Regnskapsbyrå for hele Vestfold.

Miki Regnskap bistår enkeltpersonforetak, og bedrifter i alle størrelser med regnskapsføring, økonomistyring og fakturering. Vi holder til ved havnen i Sandefjord, men betjener klienter i hele Vestfold, inkludert Horten, Færde, Stokke, Larvik, Tønsberg, Holmestrand og Sande.

Ønsker du å sette bort faktureringen til en ekstern leverandør med solid erfaring innen regnskaps- og faktureringstjenester? Vårt regnskapsfirma har lang erfaring, og hjelper deg gjerne! Kontakt oss for mer informasjon om fakturering, eller annen økonomisk rådgivning.

Gå til:  Hjem  Regnskapstjenester  Lenker  Om oss  Ledig stilling  Kontakt