Miki Regnskap

Ligningspapirer

Ligningspapirer er selvangivelsen og alle vedleggene som staten krever at du sender inn. Både privatpersoner og foretak er pliktige til å sende inn denne dokumentasjonen hvert år.

Både årsregnskapet og ligningspapirene skal inn hvert år for å formidle bedriftens økonomiske situasjon, og danne et grunnlag for hva bedriften skal skatte.

Vi i Miki Regnskap AS kan hjelpe deg å holde kontroll på hva som skal inn til hvilken tid. Dokumenter som må sendes inn er selvangivelsen, næringsoppgave, lønns- og pensjonskostnader, avstemming av egenkapital og aksjonærregisteroppgave.

Les mer om hvilke tjenester vi utfører her.

Vi har kontroll på din økonomi

Vi tilbyr årsregnskap for de fleste selskapsformer. Et vellykket årsoppgjør krever kunnskaper om skatte- og regnskapsregler, og krever at man holder seg oppdatert på disse som til stadighet endres. Dette gjør at det kan være vanskelig for små og mellomstore bedrifter å utføre regnskapet riktig på egenhånd.

Ved å velge et regnskapsbyrå til å hjelpe deg med jobben, er du sikret høy kvalitet og trygghet om at dine papirer oppfyller statens krav.

Miki Regnskap AS kan hjelpe deg og din bedrift med ligningspapirer. Vi holder til i Sandefjord, men tar oppdrag over Vestfold. Våre kunder i dag holder stort sett til i Larvik, Stavern, Tønsberg, Holmestrand og Horten.

Ta kontakt om du ønsker hjelp med dine ligningspapirer, eller har spørsmål om andre regnskapstjenester.