Miki Regnskap

Regnskapstjenester

Tilpasset regnskap for bedrifter i Sandefjord og Vestfold.

Miki Regnskap AS tilbyr regnskapstjenester for bedrifter i Sandefjord og Vestfold. Som økonomisk rådgivning, hjelp til å starte opp eget firma og det aller meste innen økonomi til små og mellomstore virksomheter.

Vi fokuserer på personlig service og høy kvalitet på alt av regnskapstjenester. Blant de oppgavene vi utfører mest er:

Fleksible regnskapstjenester

Du velger selv hvilke regnskapstjenester du ønsker at vi skal utføre, og det er naturligvis mulig å kombinere flere av våre tjenester. Med våre regnskapstjenester blir det enkelt å integrere de ulike tjenestene med hverandre, slik at du også har full kontroll over bedriftens økonomi.

Regnskapserfaring siden 2002

I Miki Regnskap har vi stor bredde og kunnskapsrike ansatte. Vi er i dag 10 ansatte hvorav fire av oss er autoriserte regnskapsførere med lang erfaring innen regnskapsfaget. Siden 2002 har vi hjulpet kunder innen mange ulike bransjer i Sandefjord, Larvik, Tønsberg, og resten av Vestfold. Kundeporteføljen vår strekker seg helt fra eiendomsbransjen og til barnehager, med mange andre imellom.

Vi tar med andre ord imot oppdrag fra alle typer bedrifter og virksomheter. Høres dette ut som noe for deg og din bedrift?

Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre regnskapstjenester.