Miki Regnskap

Likningspapirer

Ligningspapirer er selvangivelsen, og alle vedleggene som staten krever at du sender inn. Både privatpersoner og foretak, er pliktige til å sende inn denne dokumentasjonen hvert år. Årsregnskapet og ligningspapirene skal inn hvert år, for å formidle bedriftens økonomiske situasjon, og danne grunnlag for hva bedriften skal skatte.

Miki Regnskap AS er et kompetent regnskapsfirma, som hjelper deg å holde kontroll på hva som skal inn til hvilken tid. Dokumenter som må sendes inn er:

  • selvangivelsen
  • næringsoppgave
  • lønns- og pensjonskostnader
  • avstemming av egenkapital
  • aksjonærregisteroppgave

Andre tjenester: Regnskapsføring  Årsoppgjør  Fakturering  Behandling av bilag  Lønnskjøring  Bedriftsetablering  Scanning av bilag  Økonomisk rådgivning  Budsjettering

Vi har kontroll på din økonomi

Vi tilbyr årsregnskap for de fleste selskapsformer. Et vellykket årsoppgjør krever kunnskaper om skatte- og regnskapsregler, og krever at man holder seg oppdatert på disse, som stadig endres. Det gjør at det kan være vanskelig for små og mellomstore bedrifter å utføre regnskapet riktig på egenhånd. Velg et regnskapsbyrå til å hjelpe deg med jobben. Da er du sikret høy kvalitet og trygghet, slik at dine papirer oppfyller statens krav.

La oss bistå din bedrift med det vi er best på, da får din bedrift mer tid til å gjør de oppgaver dere er best på!

Regnskapsfører for hele Vestfold fylke

Miki regnskapsbyrå hjelper deg og din bedrift med ligningspapirer. Vi holder til i Sandefjord, men tar oppdrag over hele Vestfold fylke. Våre kunder i dag holder stort sett til i Larvik, Stavern, Tønsberg, Holmestrand, Horten, Færder, Sande, Svelvik og Re.

Ta kontakt om du ønsker hjelp med dine ligningspapirer, eller har spørsmål om andre regnskapstjenester. Du er alltid velkommen innom vårt kontor på bryggen i Sandefjord!

Gå til:  Hjem  Regnskapstjenester  Lenker  Om oss  Ledig stilling  Kontakt