Miki Regnskap

Lønn

Lønnssystemer for alle type bedrifter

Lønn og lønnskjøring er en omfattende prosess, og kan for små og mellomstore bedrifter oppleves som komplisert. Det er få ting på en arbeidsplass som skaper så mye irritasjon som rot rundt lønnskjøringen, med feil utbetaling av lønn som resultat. Regelverket for lønnsutbetaling, endres med jevne mellomrom. Det er ikke alltid enkelt å holde seg oppdatert, på nye lover og forskrifter. Våre regnskapsførere er til enhver tid oppdatert på endringer i lover og regler, som gjelder lønn og lønnskjøring. La vårt regnskapsbyrå bistå din bedrift med det vi er best på, da får din bedrift mer tid til å gjør de oppgaver dere er best på!

Andre tjenester: Regnskapsføring  Årsoppgjør  Fakturering  Behandling av bilag  Likningspapirer  Bedriftsetablering  Scanning av bilag  Økonomisk rådgivning  Budsjettering

Lønn er mer enn bare lønnsslipper

Lønn består av mer enn bare timelister, lønnsslipper og lønnsavregning. Det er i tillegg flere frister, for ulik rapportering å forholde seg til. Overlat arbeidet med lønnskjøring til oss. Da unngår man risikoen for unødvendige konflikter i forbindelse med feil på utbetaling av lønn, eller bøter på grunn av manglende rapportering. Vårt lønnssystem garanterer sikker lønnsutbetaling, i tillegg til å være effektiv til enhver tid.

Sikker utbetaling av lønn til dine ansatte

Lønn er en essensiell del av firmadrift. Din bedrift burde bruke et lønnssystem som sørger for sikker utbetaling av lønn til riktig tid. Våre lønnsystemer sørger for trygg og effektiv lønnskjøring, til bestemt tidspunkt. Med vårt lønnskjøringsprogram, vil utbetaling av lønn gå sikkert og knirkefritt hver måned!

Lønnsprogrammer for bedrifter i Vestfold

Trenger din bedrift hjelp med administrering, avregning og utbetaling av lønn? Gjør som mange andre selskaper og firma i Sandefjord, Larvik, Tønsberg og ellers i Vestfold. Benytt oss til å ta hånd om din bedrifts lønnsarbeid. Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre lønnstjenester. Du er også alltid velkommen innom for en hyggelig prat, ved vårt kontor ved havnen i Sandefjord.

Gå til:  Hjem  Regnskapstjenester  Lenker  Om oss  Ledig stilling  Kontakt