Miki Regnskap

Vi bistår bedrifter i Larvik med alt av regnskap tjenester.

Trenger din bedrift hjelp med regnskapføring? Miki – regnskap er et regnskapsbyrå som bistår små og mellomstore bedrifter i Larvik, Sandefjord og Tønsberg med alt av regnskapstjenester. Vi sørger for at ditt regnskap er i tråd med de krav og regler som stilles.

Velg regnskapsfører hos oss, så blir du garantert fornøyd. Vi holder oss kontinuerlig oppdatert på lover og regler, og sørger for en bekymringsfri økonomisk hverdag for din bedrift.

Skreddersydde løsninger.

Vi betjener kunder i flere bransjer, med forskjellig størrelser og selskapsformer. Skreddersydde løsninger tilpasset den enkelte bedrifts behov er viktig for oss. Enkelte bedrifter har mer komplekse regnskap behov enn andre. Vi finner gode løsninger tilpasset ditt behov. Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

Regnskapstjenester.

Vårt regnskapsfirma tilbyr en rekke tjenester innen regnskap og økonomi styring for bedrifter i alle størrelser.

  • Ordinær regnskapsførsel – lar man en ekstern regnskapsfører håndtere regnskapsføringen, sikrer man at inntekter og kostnader blir korrekt håndtert både regnskap og skattemessig.
  • Utfakturering samt kundeoppfølging – vi har lang erfaring med fakturering og oppfølging og hjelper deg gjerne.
  • Komplett årsregnskap og likningspapirer – vi er oppdatert på lover og forskrifter relatert til årsoppgjør, og har solid erfaring med årsregnskap.
  • Lønnsarbeid – bruk et lønnssystem som sørger for sikker utbetaling av lønn til riktig tid.
  • Etablering – vi har hjulpet mange bedrifter i Larvik og Vestfold med oppstart og etablering.
  • Bilagsbehandling – vi tilbyr tjenester som gjør billagsbehandling enklere for små og mellomstore bedrifter.
  • Ordinære regnskapstjenester – vi tilbyr alt av regnskapstjenester og økonomisk rådgivning.

Vi er behjelpelig med regnskap fra A til Å, med det mål å gjøre din arbeids hverdag litt tryggere og enklere. Få bistand fra en autorisert regnskapsfører i dag!

Om Miki Regnskap.

Regnskapskontor som holder til på brygga i Sandefjord, men vi tar oppdrag i Larvik, Tønsberg og ellers i Vestfold. Vi ble stiftet i 2002 og har i dag 11 ansatte hvorav tre er autoriserte regnskapsførere. Vi har kunder i mange ulike bransjer som varehandel, barnehager og eiendomsvirksomhet for å nevne noen. Fordelen med å velge en lokal regnskapsfører, er at vi har gjennom mange år opparbeidet oss kjennskap til næringslivet i hele Vestfold fylke. Bli mer kjent med oss. Les mer om oss på:

Velg et regnskapsbyrå som gjør din arbeids hverdag litt enklere. Vi har kompetente ansatte med høyt service nivå. Kontakt oss for en hyggelig uforpliktende prat.

Gå til: Hjem Tjenester Om oss Kontakt

Visste du at.

Larvik har 47 179 innbyggere, og et areal på 812,66 kvadratkilometer. Byen har seks definerte tettsteder: Stavern, Helgeroa, Lauve, Kvelde i Lågendalen og Verningen. Det er 12 773 eneboliger, 3224 leiligheter og 4804 hytter i Larvik. De vanligste yrkene i Larvik er varehandel, hotell og restaurant, samferdsel, finansielle/forretningsmessig tjenester og eiendom. I 2018 hadde Larvik kommune et driftsresultat på – 0,3 %.