Miki Regnskap

Har din bedrift behov for regnskapsfører? Vi utfører alle type regnskapstjenester i Tønsberg, Sandefjord, Larvik og Vestfold.

Har din bedrift behov for hjelp med regnskapføring? Vi er et regnskapsbyrå som hjelper små og mellomstore firmaer i Tønsberg, Larvik og Sandefjord med alle type regnskapstjenester. Vi sørger for at ditt regnskap følger de retningslinjer og krav som samfunnet stiller.

Velger du regnskapsfører hos Miki – Regnskap, blir du garantert tilfreds. Vi holder oss alltid oppdatert på lover og regler, og sørger for en enkel bekymringsfri hverdag for våre kunder.

Løsninger tilpasset ditt behov.

Kundene våre er fra ulike bransjer, med forskjellig selskapsform og størrelser. Vi skreddersyr løsninger tilpasset den enkelte bedrifts behov. Noen bedrifter har mer komplekse behov, mens andre har enklere regnskap behov. Vi finner smarte løsninger som passer din bedrift. Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

Regnskapstjenester.

Vårt regnskapsfirma er en total leverandør av tjenester innen regnskap og økonomistyring for små og mellomstore bedrifter.

  • Ordinær regnskapsførsel – la en ekstern regnskapsfører håndtere regnskapsføringen. Da sikrer man at inntekter og kostnader blir korrekt håndtert.
  • Utfakturering samt kundeoppfølging – vi har solid kompetanse på fakturering og oppfølging og hjelper deg gjerne.
  • Komplett årsregnskap og likningspapirer – vi har lang erfaring med årsregnskap, og er oppdatert på lover og regler relatert til årsoppgjør.
  • Lønnsarbeid – vi har lønnssystem som sørger for trygg utbetaling av lønn til riktig tid.
  • Etablering – vi har gjennom årene bistått mange bedrifter i Tønsberg og Vestfold med etablering og oppstart.
  • Bilagsbehandling – vi har systemer som sørger for enkel billag – behandling for små og mellomstore bedrifter.
  • Ordinære regnskapstjenester – vi er total tilbyr av regnskapstjenester for små og mellomstore bedrifter. Vi bistår også med økonomisk rådgivning.

Vi bistår med hele regnskaps prosessen, med mål å gjøre din arbeids hverdag litt enklere. Få hjelp av en autorisert regnskapsfører i dag!

Regnskapsbyrå med lokal forankring i Vestfold.

Vi er et regnskapskontor som holder til i Sandefjord, med nedslagsfelt i Tønsberg, Larvik og ellers i Vestfold regionen. Firma ble etablert i 2002, har 11 ansatte hvorav tre er autoriserte regnskapsførere. Med kunder i mange ulike bransjer som varehandel, barnehager, eiendomsvirksomhet og håndverkere har vi utviklet fleksible løsninger. En fordel med en lokal regnskapsfører, er at vi gjennom mange år opparbeidet oss solid kjennskap til næringslivet i VestfoldBli mer kjent med oss. Les mer om oss på:

Få hjelp av et regnskapsbyrå som gjør din arbeids hverdag litt enklere. Vi har dyktige, serviceinnstilte og hyggelige medarbeidere. Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

Gå til: Hjem Tjenester Om oss Kontakt

Visste du at.

Tønsberg er både en by, kommune og fylkeshovedstaden i Vestfold? Byen har 51 887 innbyggere og et total areal på 110,23 kvadratkilometer. I Tønsberg er det 10 009 eneboliger, 4333 leiligheter og 372 hytter. De vanligste yrkene i Tønsberg er varehandel, hotell og restaurant, samferdsel, finansielle/forretningsmessig tjenester og eiendom. Tønsberg har flere tettsteder, noen av de største er Nøtterøy, Eik, Tolvsrød, Ringshaug og Borgheim. Byen hadde et driftsresultat på 0,8 % i 2018.