Miki Regnskap

Regnskapsførsel

Regnskapsførsel for bedrifter

Trenger din bedrift hjelp med regnskapsføring? Miki Regnskap tilbyr regnskapsførsel for de fleste selskapsformer, til bedrifter i Sandefjord, Larvik, Tønsberg og Vestfold. I tillegg til regnskapsføring utfører vi også utfakturering samt kundeoppfølging, komplett årsregnskap og likningspapirer, lønnsarbeid og selskapsetablering.

Ta kontakt med Miki Regnskap AS, dersom du ønsker mer informasjon om regnskapsføring, eller andre bedriftsøkonomiske tjenester for din bedrift.

Korrekt og trygg regnskapsføring

Ved å la en ekstern regnskapsfører ta hånd om regnskapsførselen, sikrer man at kostnader og inntekter er korrekt håndtert, både regnskapsmessig og skattemessig. Det er mange lover og forskrifter å forholde seg til. Det blir en mindre ting å tenke på for deg og din bedrift. La våre hyggelige regnskapsførere bistå din bedrift med det vi er best på, da får din bedrift mer tid til å gjør de oppgaver dere er best på!

Andre tjenester:  Årsregnskap  Fakturering  Ligningspapirer  Budsjettering  Lønnskjøring  Bedriftsetablering  Bilag  Scanning av bilag  Økonomisk rådgivning

Regnskapsføring Sandefjord og Vestfold

Regnskapsfører Sandefjord og hele Vestfold. Vi kjenner arbeidslivet i Sandefjord og Vestfold godt. Det gjør oss i stand til å tilby gode tilpassede regnskapsføringstjenester, for bedrifter i alle størrelser. Våre kunder er i dag stor sett lokalisert i Sandefjord, Larvik, Stokke, Tønsberg, Horten, Holmestrand og Sande, men vi tar på oss oppdrag over hele landet.

Har du spørsmål om regnskapsførsel for din bedrift? Kontakt oss pr e – post eller telefon. Du er også alltid velkommen innom våre kontorer ved havnen i Sandefjord.

Gå til:  Hjem  Regnskapstjenester  Lenker  Om oss  Ledig stilling  Kontakt