Miki Regnskap

Behandling av bilag

Vi tilbyr scanning av bilag, for at du og din bedrift skal kunne holde kontroll på viktige dokumenter, bilag og kvitteringer. Kontroll på bilag gjør at du ikke risikerer å miste viktige papirer, og du slipper å ha dokumenter som flyter rundt. Alt er lagret i skyen, og du trenger ikke bekymre deg for at papirer går tapt. Du har tilgang til bilagene hvor som helst, og når som helst.

Bilagsbehandlingen blir enklere, om den gjøres med vårt regnskapssystem. De aller fleste bedrifter vil spare både tid og penger på bilagsføring, ved å la oss gjøre jobben. Vi har regnskapssystemet som din bedrift trenger.

Alt innen regnskap for din bedrift

Vårt regnskapskontor tilbyr alt innen regnskap, regnskapsførsel og økonomisk rådgivning, for bedrifter og selskaper i alle størrelser. Vi tilbyr blant annet:

Vi hjelper din bedrift med regnskap fra A til Å. La Miki Regnskap bistå deg med det vi er best på, da får din bedrift mer tid til å gjør de oppgaver dere er best på!

Regnskapsfører for hele Vestfold

Regnskapsfører Sandefjord og ellers i Vestfold. Vi holder til i Sandefjord, men tar oppdrag over hele Norge. De fleste av våre kunder befinner seg i Vestfold, da i hovedsak Larvik, Sandefjord, Stokke, Holmestrand, Re, Svelvik, Sande, Tønsberg og Horten.

Har du spørsmål om behandling eller scanning av bilag? Ikke nøl med å ta kontakt med oss i Miki Regnskap AS. Regnskapsbyrå for alle, alt fra enkeltpersonsforetak til store og mellomstore bedrifter.