Miki Regnskap

Regnskapstjenester - fra regnskapsførsel til etablering..

Regnskapstjenester

Miki Regnskap tilbyr regnskapstjenester i Sandefjord og Vestfold, for selskaper og bedrifter i alle størrelser. Fordelene er mange med å velge en lokal regnskapsfører til din bedrift. Blant annet har vi i Miki Regnskap god og lang kjennskap til næringslivet i hele fylket, og kan dermed tilby et personlig og effektivt samarbeid med deg og din bedrift.

Kundebasen vår strekker seg over hele Vestfold, med hovedvekt av kunder fra Sandefjord, Larvik og Tønsberg.

Regnskapstjenester som gjør din arbeidsdag enklere

Miki Regnskap utfører alt fra ordinær regnskapsførsel, utfakturering samt kundeoppfølging, komplett årsregnskap, likningspapirer, lønnsarbeid, og etablering. Dersom du eller din bedrift har behov for en regnskapsfører, eller har spørsmål vedrørende regnskapsførsel, så er det bare å ta kontakt med oss i Miki Regnskap AS. Vi er behjelpelig med ditt regnskap fra A til Å, med et mål om å gjøre din arbeidsdag enklere.

Tilbyr følgende tjenester

Regnskapstjenester av høy kvalitet

God økonomistyring, er grunnlaget for enhver sunn og bedrift. Økonomistyring er kompleks og utfordrende. Det krever kontroll, fagelig kompetanse og koordinering. La autoriserte regnskapsførere ta seg av regnskapstjenestene i din bedrift. Det gir stabilitet, trygghet og kontroll med bedriftens økonomi.

Enkle og trygge prosesser

Effektive prosesser, er viktig for å lykkes med økonomistyringen i bedriften. Med våre systemer blir regnskapsføringen, planlagt og gjennomført slik at prosessen er trygg og effektiv. Det forhindrer feil og unødvendig ressursbruk. Med Miki Regnskap AS, får du regnskapstjenester som trygger og forenkler bedriftens økonomiske hverdag.

Gode rutiner i alle ledd

Gode rutiner, er viktig for god økonomistyring. Vi setter opp et regnskapssystem, som er tilpasset din virksomhet. Slik at bokføring, regnskapsførsel, årsoppgjør og andre innrapporteringer går ryddig og effektivt for seg. Vi har god erfaring med å sette opp løsninger, tilpasset den enkelte bedrifts behov. Regnskapstjenester av høy kvalitet, som sikrer gode rutiner gjennom alle ledd.

Solid fagelig tilnærming

Vi er et team av regnskapsførere, med solid fagelig kompetanse innen regnskapsføring og økonomistyring. Vi holder oss oppdatert på lovverket, samt de lokale forholdene for næringslivet i Vestfold. Det sikrer kundene regnskapstjenester av høy kvalitet, tilpasset lokale forhold.

Er du på utkikk etter en regnskapsfører? Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre regnskapstjenester. Miki Regnskap betjener bedrifter i hele Vestfold. Det inkluderer Stavern, Larvik, Sandefjord, Tønsberg, Horten og Holmestrand. Fra regnskapsføring, til etablering. Trygg økonomistyring for din bedrift. 

Gå til:  Hjem  Lenker  Om oss  Ledig stilling  Kontakt